SPOR Haber Girişi : 21 Ocak 2021 22:56

BU SEVGİ ANLATILMAZ YAŞANIR!

BU SEVGİ ANLATILMAZ YAŞANIR!
Erzurumspor sevgisi hiçbir engel tanımaz. Mavi beyazlı renklere gönül verenler, iyi günde de kötü günde de hep takımının yanında olmuştur. İşte bunlara bir örnek palandöken kartalları.
Bu sevgi anlatılmaz yaşanır! 
Erzurumspor taraftarının vefasını ve cefakarlığını anlatmaya ne kağıt nede kalem yeter. Gerçek taraftar olarak bilinen ve mavi beyazlı renklere gönül veren genci yaşlısı Erzurumspor taraftarı, gerek deplasman ve gerekse Kazım Karabekir stadında her daim takımının yanında olmuş ve iyi günde de kötü günde de varlığını hissettirmiştir. Palandöken kartalları taraftar grubu işte bunlara sadece bir örnek. Alanyaspor maçı öncesi kulüp tesislerinin önünde toplanan onlarca Palandöken kartalı, önce tezahüratlar ile futbolcuları bağırlarına bastı ardından ise kulüp otobüsünün hareket etmesi ile birlikte yaktıkları meşaleler ile takımın yanında olduklarını gösterdi. Takım otobüsünün geçişi esnasında futbolcuları göremeseler de kaplamalı otobüse el sallayarak futbolculara "yanınızdayız" mesajı veren Palandöken kartalları taraftar grubu karşılaşma sonrasında yine kulüp tesisleri önünde futbolcuları alkışlayarak taraftarlığın ne olduğunu herkese gösterdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.