SPOR Haber Girişi : 10 Ağustos 2021 00:25

BU REZİLLİĞİN SORUMLUSU KİM!

BU REZİLLİĞİN SORUMLUSU KİM!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni sezonda giyeceği formalar bugün görücüye çıktı çıkmasına ama tasarımdaki forma numarasında tam bir rezalet yaşandı!
Bu rezilliğin sorumlusu kim? 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni sezonda giyeceği formalar bugün görücüye çıktı çıkmasına ama tasarımdaki forma numarasında tam bir rezalet yaşandı! 
Hafta sonu başlayacak olan 1. lig müsabakaları öncesi kulüpler yeni sezonda giyecekleri formalarını taraftarlarına sunarlarken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da anlaşma yapılan firma tarafından tasarlanan ve kulübe gönderilen görsellerde tam bir rezillik yaşandı. her kulübün kendi ilinin plaka numarasının yazıldığı formalar kamuoyunun beğenisine sunulurken, mavi beyazlı kulüp için tasarlanan formalarda Erzurum'un plakası olan 25 yerine Trabzon'un plakası olan 61'in yazılıp gönderilmesi ve üstüne üstlük kulübün sosyal medyasından bu görselin paylaşılması büyük tepki çekti. Lauballiliğin had safhada olduğu mavi beyazlı kulüpte tasarımcı firmanın hatasını görmezden gelen ve bu paylaşımı yapan kulüp yönetimi işine ne kadar duyarlı olduğunu da gözler önüne serdi. Taraftarların sosyal medya üzerinden bu görsele büyük tepki göstermesinin ardından hemen harekete geçen kulüp görevlileri bu kez Erzurum plakasının yazıldığı 25 numaraları yeni formaları paylaştı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.