SPOR Haber Girişi : 20 Aralık 2021 15:14

BİZİM ÇOCUKLAR ALKIŞI HAK EDİYOR

BİZİM ÇOCUKLAR ALKIŞI HAK EDİYOR
Yakutiye Belediyespor, sahasında konuk ettiği Kars 36 Spor’u İsmail Yılmaz’ın golü ile 1 - 0 yenerek liderliğini devam ettirdi.
Yakutiye'nin zirve keyfi.
 Yakutiye Belediyespor, sahasında konuk ettiği Kars 36 Spor’u İsmail Yılmaz’ın golü ile 
1 - 0 yenerek liderliğini devam ettirdi. 
TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 8. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Kars 36 Spor’u konuk eden Yakutiye Belediyespor, 50. Dakikada İsmail Yılmaz’ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak ilk devrenin son haftasına lider girdi.
Bu sezon tamamı genç oyunculardan oluşan bir kadro ile Bölgesel amatör ligine başlayan Kurtulay Öksüz önderliğindeki Yakutiye Belediyespor  destan yazmaya devam ediyor. Gerek oynadığı futbol ve gerekse aldığı sonuçlar ile futbolseverlerin büyük beğenisini kazanan kırmızı beyazlı ekip, genç kadrosu ile büyük bir başarıya imza atıyor. 
geçtiğimiz hafta sonu deplasmandan bir puan çıkarmayı başaran ve özellikle rakip takım taraftarlarının çirkin davranışlarına da maruz kalan Yakitiyespor, Kars 36 spor'u ağırladı.   
Erzurum GSİM Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4 Nolu Sahada oynanan maçı Emre Can Furuncu yönetirken, Mert Omay ve Alper Yıldırım kendisine yardımcılık yaptı.
Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Onur Çolak üstlendi. Karlı zeminde soğuk bir havada oynanan karşılaşmada 200 dolayında Erzurumlu futbolsever Yakutiye Belediyespor’a tribünlerde destek vererek galibiyette rol oynadı.
İlk tebrik Başkan Uçar’dan
Yakutiye Belediyespor’un genç bir kadro ile  BAL’da fırtına gibi esmeni Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve kurmaylarını da gururlandırıyor.
Teknik Patron Kurtulay Öksüz ile yardımcıları Sadrettin Deniz ve Yasin Yıldırım idaresindeki Kırmızı-beyazlı takımın ligde üst üste seri galibiyetler alarak liderliğini devam ettirmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Uçar, “Kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah yolun sonu şampiyonluk.  İnşallah sezon sonunda Erzurumspor’u Süper Ligde, Yakutiyemizi de 3. Ligde görürüz” dedi.
Teknik Patron Kurtulay Öksüz ve talebeleri şampiyonluk yolunda dev bir engeli daha geride bırakmanın coşkusunu yaşarken, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’a teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.