GÜNDEM Haber Girişi : 13 Kasım 2021 12:09

BİRİLERİ ERZURUM'U GERÇEKTEN SAHİPLENİYOR

BİRİLERİ ERZURUM'U GERÇEKTEN SAHİPLENİYOR
Her ne kadar iş gereği gurbette olsa da gönlü ve yüreği Erzurum için atan sevdası için memleketine bir şeyler yapmak isteyen cesur girişimcilerimizde yok değil.
Her ne kadar iş gereği gurbette olsa da gönlü ve yüreği Erzurum için atan sevdası için memleketine bir şeyler yapmak isteyen cesur girişimcilerimizde yok değil. 
Erzurum'u tanıtmak, şehrin değerlerini ön plana çıkarıp İller arası insanlarının birlikte iş yapmasına zemin hazırlamak çok ama çok önemli bir görevdir. İşte bu bağlamda bugünlerde Erzurum'un çok değerli misafirleri vardı. ve Buna ön ayak olanların arasında hepimizin bildiği  tanıdığı bir isim var.
Taner Ardahanlı.. 
Erzurumlu genç ve başarılı İşadamı Taner Ardahanlı, yaşamında  mesleki faaliyetlerinin yanı sıra, şehrin kültürel değerlerini ön plana çıkarma konusundaki çabaları hepimizin dikkatlerini üzerine çekmektedir. 
Bu manada şehrin ekonomik olarak kalkınmasına öncü eden ayrıca iş dışındaki projeleri de bir Erzurum aşığı olarak sahiplenir. Yaşama hep neşe ile bakan sevilen işadamı  aralarında Bursa Büyükşehir Belediyesi Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Hemşehrimiz Oktay Yılmaz Bursa Ticaret Odası Başkanı İbrahim Burkay ve Bursalı işadamlarının bulunduğu 50 kişilik heyetle Memleketi Erzurum'a geldi. 
Erzurum'da bir dizi ziyaretlerde bulunan heyet bu kapsamda ETSO ve Büyükşehir Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Verimli toplantılarla geçen her bir dakika bizim için geleceğimiz için hayati önem taşıyor nitelikte. 
Adına kader mi diyelim yoksa yaşamsal tesadüfler mi bilemeyiz ama birileri Erzurum'u gerçekten sahipleniyor.. 
Bursa'da yaşamını sürdüren Taner Bey Erzurumlunun hiç bir zaman zorluklara yenilmediğini, yaşamının her alanında başarı sağladığını da kanıtlamış durumda.. 
Sevdası Erzurum olan, Şahika Ailesinin bir bireyi olarak  ağzından düşürmediği ,'' Gayemiz Erzurum'u ve Dadaşı bize yakışır şekilde anlatmak ve tanıtmak'' sözlerini söylerken bu  yaptıkları sözde değil özde oldu. 
Doğup büyüdüğü Erzurum'un dadaşlık kültürünü kendilerinden sonraki nesillere taşıyabilmek için Bursa'da ' Nilüfer Erzurumlular' platformunu kurdular. Her yol iyiliğe hemşehrilik bağını güçlendirmeye gidiyorsa demek ki orada güzel şeyler yapılıyor.. Şehrimize Bursa'yı taşıma gayretinde olan başta Taner Şahika olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 
Şahsen bir değerinin var olduğuna emin olduğum için bu teşekkürü ediyorum. 
Teşekkürler Taner Şahika Teşekkürler Erzurumlular..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.