SPOR Haber Girişi : 18 Ocak 2022 10:38

BİRDE FEDERASYON BAŞKANI OLACAKSIN!

BİRDE FEDERASYON BAŞKANI OLACAKSIN!
Sözde Erzurumlu ama özde Bursalı Ömer bey Erzurumspor için söz verdiği 100 bin TL yerine sadece ve sadece 40 bin TL gönderdi. Geri kalan 60 bin TL ise halen daha ödenmedi!
Yazık ki federasyon başkanısın Ömer bey!
Gurbetteki Erzurumluları temsilen oluşturulan Dernekler ve bu dernekleri bütünleştirdiğini iddia eden Federasyonlar var! 
Hele Hele Bursa ve İstanbul'da bulunan Erzurum dernekleri federasyonları varki sormayın gitsin. 
Aslında bu federasyonun başında olan ve belki de sırf Başkan denemeleri için o koltukları işgal edenler hem Erzurum'a hem de Erzurumspor'a hiçbir katkı vermediklerini açık açık gösteriyorlar. 
İstanbul'da Erzurumspor'un Tuzla deplasmanında nasıl yalnız bırakıldığını daha önce dile getirmiştik. İstanbul'u bir tarafa bırakalım! Çünkü onlar zaten sadece Erzurum'un adını kullanarak ve göstermelik tanıtım günleri yaparak para kazanmanın veya birilerine para kazandırmanın derdine düşmüşler!...
Gelelim asıl mevzuya? 
Bursa'da Erzurumluları temsil ettiğini iddia eden bir Federasyon var! 
Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu. 
Ve bu Federasyonun başında ise Ömer Ömeroğulları Başkanlık yapıyor. 
Lafa geldiğinde Erzurumluluğunu her fırsatta dile getiren ve mangalda kül bırakmayan Ömeroğulları icraat e gelince nedense ortalardan kayboluyor!.
Şimdi nerden çıktı bu Ömer Ömeroğulları diyeceksiniz, ama yazının tamamını okuduğunuzda bu şahsın alsın da Erzurum'u pekte fazla önemsemediğini ve sırf Başkanlık ünvanı ile koltuk heveslisi olduğuna kanaat getireceksiniz. 
Geçtiğimiz yıl biliyorsunuz Acun Ilıcalı kendi televizyon kanalında Erzurumspor için destek gecesi düzenledi ve kulübe maddi gelir sağlamak amacı ile Erzurum'lu iş adamlarını canlı bağlantılar ile konuk alarak  maddi destek toplayama çalıştı. işte bu programa katılanlardan biride Bursa Erzurum dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları idi. 
Canlı yayında Erzurum'u ve Erzurumspor'u çok sevdiğini ifade eden Ömeroğulları, bağış kısmında ise 100 bin TL destekte bulunacağı sözünü verdi. 
Program sona erdi aradan günler hatta haftalar geçti. Ancak destek sözü verenlerden biri olan Ömer Ömeroğullarından hiç ses seda çıkmıyordu!.
İşin çok fazla detayına girmeyelim. Ömer beyin seçimi vardı ve yine kazanmak için birşeyler yapmaya başlamıştı. Birileri sosyal medyada Erzurumspor'a destek sözünü hatırlatan yazı yazınca tutuşmaya başlayan Ömer Ömeroğulları, Kulübün en yetkilisini aramaya başladı. Sonunda aranan kişiye ulaşıldı ve Ömer bey sabah ilk işinin kulübün hesabına 100 bin TL yatıracağının sözünü vererek yapılan paylaşımın kaldırılmasını istedi. Yazı kaldırıldı sabah oldu ama Bizim Ömer beyden yine ses çıkmadı! 
Dedim ya fazla uzatmayayım Sözde Erzurumlu ama özde Bursalı Ömer bey sonunda söz verdiği 100 bin TL yerine sadece ve sadece 40 bin TL gönderdi. Geri kalan 60 bin TL ise halen daha ödenmedi! 
Bunu geçelim isterseniz. 
Erzurumspor'un malum hafta sonu Bursa'da maçı vardı. 
kafile uçakla Bursa'ya gitti. Havaalanında 15 bilemedin 20 kişilik Erzurum sevdalısı Bursa da yaşayan gurbetçimiz takımı karşıladı. Ne federasyon Başkanı Ömer bey nede yönetiminden hiç kimse yoktu! 
Zaten gelemezdi çünkü kulübe vaat ettiği parayı ödememişti! 
Bursa da Marmara Erzurumsporlu taraftarlar derneğinin açılışı vardı hem de maç günü. 
Efsane başkan Cemal Polat başta olmak üzere Bursa da ikamet eden Erzurumlular açılışa yoğun ilgi gösterdi ama Ömer Ömeroğulları yani Bursa Erzurum Dernekleri federasyonu Başkanı yine ortalarda yoktu! 
Maçı sorarsanız ona zaten hiç gelmedi! 
Erzurum'u temsil ettiğini iddia eden, verdiği destek sözünü tutmayan, takımı havaalanında karşılamayan, otele gelip te "Hoş geldiniz" dahi demeyen, Erzurumspor taraftarlar derneğinin açılışına katılmayan ve kendi memleketinin takımının maçına tenezzül edipte gelmeyen birinin Erzurum'un ismini kullanarak hem de Federasyon adı altında Başkanlık yapması ne derece doğdu? 
Ömer Ömeroğulları Allah aşkına sen Erzurum'un ismini kullanarak ne yapmaya çalışıyorsun! 
Eğer tüm bu olup bitenlerden sonra halen daha ben Erzurum'luyum diyorsan senin Erzurum'luluğun sorgulanmalıdır.
Bursa da hangi Erzurumlu vatandaşlar ile konuştuysak bir tanesi bile senden razı değil! 
Sahi sen kimi ve neyi temsil ediyorsun? 
Bence Yıllardan beridir işgal ettiğin O federasyon başkanlığı koltuğunu al ofisine koy ve bırak bu işi hak eden, seven, ve Erzurumluları bir araya getirecek birisi yapsın. 
Eğer yok hala "ben Başkanım. ben Erzurum'u temsil ediyorum" diyorsan sadece kendini kandırıyorsun demektir! 
Bu arada Erzurumspor'un Bursa deplasmanında tüm ağırlama ve konaklama giderlerini üstlenen Gerçek Erzurum'lu Burhanettin Türkeş ve Tayyip Türkeş'e canı gönülden teşekkür ediyoruz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 18 Ocak 2022 00:00

    Ağzına yüreğine sağlık Naci abi icimizi dokmussun