SPOR Haber Girişi : 04 Eylül 2021 13:52

BİR AŞI CEZAMIZ EKSİKTİ!

BİR AŞI CEZAMIZ EKSİKTİ!
PFDK, BB Erzurumspor’a Bandırma maçında kırmızı alan görevlilerinin aşı takvimine uymadıkları gerekçesiyle 16 bin TL para cezası verdi. Asbaşkan Ahmet Dal ise hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle bir müsabakadan men cezası aldı.
PFDK’dan Aşı Cezası
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, BB Erzurumspor’a yine ceza yağdırdı.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 2  Eylül 2021 tarih ve 4 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar açıklandı.
PFDK; BB Erzurumspor’a kırmızı alan görevlilerinin Kovid-19 aşı takvimi programında uymadıkları gerekçesiyle 16 bin TL para cezası verdi. Kurul, Asbaşkan Ahmet Dal’a ise bir maç men cezası verdi.
PFDK, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
“BB Erzurumspor Kulübünün, 29.08.2021 tarihinde oynanan BB Erzurumspor-Royal Hastanesi Bandırmaspor TFF 1. Lig müsabakasında, stadyum kırmızı alanı dışında görevlendirilen ve aşı takvimini tamamlamayan özel güvenlik görevlilerinin müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırmamalarına rağmen stadyumda görevlendirilmelerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 16.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”
Dal’a bir maç men cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, aynı müsabakada  BB Erzurumspor Kulübü Asbaşkanı  Ahmet Dal, karşılaşmanın  hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir resmi müsabakadan men edilirken, 6 bin 500 TL para cezası ile cezalandırıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.