SİYASET Haber Girişi : 03 Ekim 2024 10:56

BEYAZTAŞ: TEK ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ

BEYAZTAŞ: TEK ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ
Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe başkanı Sezayi Beyaztaş,  Türkiye'nin önünü açacak ve halkın refah içinde yaşaması için milli görüşün iktidar olması gerektiğini ifade etti. 

Beyaztaş, "Tek çare Milli görüş"
Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe başkanı Sezayi Beyaztaş,  Türkiyenin önünü açacak ve halkın refah içinde yaşaması için milli görüşün iktidar olması gerektiğini ifade etti. 
Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe başkanı Sezayi Beyaztaş,  yaşanan siyasi gelişmeler ve ekonomik sıkıntıların halkı içinden çıkılmaz bir hale getirdiğini belirterek, "Hocamızın 1969'da Türkiye'mize önerdiği çıkış yolu o gün gerçekleştirilebilseydi şüphesiz bugün başka bir dünyada yaşıyor olacaktık. Milli Görüş'ün önerdiği Adil Düzen o zaman kurulabilseydi, yaşanılabilir bir dünya inşa edilecek, bugün başta Filistin olmak üzere hiçbir yerde zulümler ve soykırımlar yaşanmayacaktı.
Gelinen noktada, 20 yılı aşkın bir zamandan beridir iktidar olan mevcut hükümet, ülkemizin geleceğini karanlık günlere doğru sürüklemektedir. Gerek dış politika ve gerekse iç meseleler halkımızı huzursuz etmiş ve özellikle yaşanan ekonomik sıkıntı yaşamamızı çok zorlu hale getirmiştir. Türkiye'nin acilen Milli görüş ve Adil düzen'e ihtiyacı vardır. Çünkü Milli görüş demek kalp ile ağızdan çıkan sözün bir olmasıdır" ifadelerini kullandı.