SİYASET Haber Girişi : 05 Eylül 2024 13:59

BEYAZTAŞ: HINIS KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL!

BEYAZTAŞ: HINIS KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL!
Yeniden Refah partisi Hınıs ilçe başkanı Sezayi Beyaztaş, AK Partili belediyenin zincir marketlere karşı gösterdiği tutumu sert bir dille eleştirdi. 

Beyaztaş, "Hınıs kimsenin umurunda değil" 
Yeniden Refah partisi Hınıs ilçe başkanı Sezayi Beyaztaş, AK Partili belediyenin zincir marketlere karşı gösterdiği tutumu sert bir dille eleştirdi. 
Erzurum'un şirin ilçelerinden biri olan Hınıs'ta zincir marketlerin sayısının her gün gün artması tepkileri de beraberinde getiriyor. Yeniden Refah partisi Hınıs İlçe başkanı Sezayi Beyaztaş, Hınıs ilçesinde her köşe başında bir zincir marketin açıldığını belirterek, bu tablonun küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini ifade etti. 
SEÇİMLER SONRASI SAYILARI ARTTI 
31 mart yerel seçimlerinde AK Partili Serdal Şan belediye başkanlığını kazanmıştı. Seçimler sonrası hizmet ve gelişim beklenen Hınıs ilçesinde aradan geçen süre içerisinde hizmet yönünden hınıs ilçesi makus talihini yenemezken, ilçede birde Belediye başkanı Serdal Şan'ın zincir marketlere karşı aşırı ilgisi küçük esnafın büyük tepkisine neden oldu. 
Sık sık esnaf gezileri yaparak vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeniden Refah partisi Hınıs İlçe başkanı Sezayi Beyaztaş'ta ilçede sayıları her geçen gün artan ve her köşe başında açılan zincir marketlerin esnafı çok mağdur ettiğini belirterek, " Hınıs ilçemiz maalesef kimsenin umurunda değil. Bir önceki belediye başkanı rahmetli Erdoğan Eren,  üç harfli marketlere bu kadar izin vermezken şimdiki belediye başkanı her yerde Bim, Şok, ve  A101 marketler açtırıyor. Hınıs metropol bir şehir değil sadece bir ilçe. Ama gelin görün ki her köşe başında zincir marketlerin şubeleri oldukça fazla. Hal böyle olunca da Hınısdaki küçük esnafımız iş yapamaz duruma geldi. İktidar partisinin başta il başkanı olmak üzere Milletvekillerini Hınıs'a davet ediyorum. Zahmet edip gelsinler ve ilçede neler olup bitiyor kendi gözleri ile görsünler. Hınıs ilçemiz ve esnafımız sahipsiz değildir. Yeniden Refan Partisi hınıs İlçe başkanlığı olarak tepkimizi göstermeye devam edeceğiz"dedi