GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ağustos 2021 14:18

BAŞKAN SEKMEN "SORUŞTURMA YAPILSIN"

BAŞKAN SEKMEN
Yani artık birilerinin kaçarı kuçarı olmayacak!
Ve Mehmet Sekmen El attı! 
Büyükşehir Belediyesinde birileri içen çok ağır ithamlar ve iddialar yazılıp çizildi.  Malum "Erzurum Kalesi" adı altında twitter hesabından bir şahıs çok ilginç iddialar ortaya atıp günlerce hatta haftalarca yazıp paylaşımlar yapmıştı.  
Hedef de Büyükşehir belediyesinden bazı isimler hep ön planda oldu. Özellikle Kültür Müdürü başta olmak üzere Muhasebe Müdürü ve bazı üst görevlerde bulunan kişiler hakkında bir sürü iddialar hep gündem oldu. 
Ortaya atılan iddialar  öyle yenilir yutulur cinsten değildi!
Büyükşehir Belediyesinde kasanın başında olan Muhasebe Müdürü başta olmak üzere bir takım kişiler, yani "müdür" konumunda olanlar hemen hemen her gün Erzurum kalesinin gündeminde oldu.  Yapılan araştırmalar sonucunda bu twitter hesabını kullanan kişi bulundu denildi! 
Kişi bulundu bulunmasına ama sonrasında ne oldu! 
Nihayet soruşturma başlatıldı. 
Evet Büyükşehir Belediyesinde iddia edilen bir takım yolsuzluk veya ali cengiz oyunlarını sosyal medyada yazan kişinin daha önce muhasebe departmanında çalıştığı sonrasında ise mezarlıklar müdürlüğüne "sürgün olarak gönderildiği ileri sürüldü. 
Yaşanan bu gelişmelerden geçte olsa haberdar olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen sonunda soruşturma açılması için talimat vermiş. hatta ve hatta twitter'da iddiaları ortaya atan  U. A isimli şahıs'ın ilk ifadesi de alınmış. İfade alınmış alınmasına ama tabi ki inkar etmiş! Soruşturmanın açılması ile birlikte acaba işin içinden nasıl çıkılacak.
Bu işin içinde Başka kimler var?. 
Bu iş organizemi yoksa birilerimi hedef alındı!.
İddialara göre bazı siyasilerde işin içinde imiş! 
İddiaları ortaya atan U.A isimli kişi İlk savunmasında "ben değilim demiş".
Olayın aydınlatılmasında büyük çaba sarf eden Gazeteci Musa Çakır ise "işin bana aksetmesi durumunda belgeleri sunarım" diyor. 
Yani artık birilerinin kaçarı kuçarı olmayacak! 
Şimdi gelelim sorulara! 
İddialara maruz kalan isimler acaba twitter hesabından yazan kişi veya kişiler hakkında herhangi adli mercilere başvuru yaptılar mı?.
Ayrıca olayın ortaya çıkmasının ardından bu kadar yazılıp çizilmesine rağmen neden hala sessizlik yaşanıyor buda bir başka ilginç durum!. 
Eğer ortaya atılan  iddialar ile ilgili doğruluk payı ortaya çıkarsa Büyükşehir belediyesinde üst düzey yöneticiler acaba ne yapacak! 
İddialarda adı an çok geçen Kültür Müdürü ve Muhasebe Müdürü defalarca yazılıp çizilmesine rağmen hala neden başlarını kuma gömmüşler!.
Üstelik İddiaları ortaya atan ve twitter kullanıcısı olduğu iddia edilen kişide Büyükşehir belediyesi muhasebe departmanında çalışan biri. 
Yani Muhasebede olup bitenlerin hepsini yakinen bilen biri. 
Binlerce liranın hesaplara geçirildiği iddia edilen bu tabloda acaba Başkan Mehmet Sekmen nasıl bir yol izleyecek. 
Tabi ki soruşturma başlatılması talimatını veren Başkan Sekmen'in bundan sonraki tavrını bekleyip göreceğiz... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.