YAŞAM Haber Girişi : 28 Eylül 2021 15:28

BAŞKAN DÖLEKLİ GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ!

BAŞKAN DÖLEKLİ GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ!
Yaklaşık 10 milyon lira harcanarak yapılan Pasinler kaplıcaları ve termal kale otel açıldı.
Ahmet Dölekli kararlı: Pasinler Türkiye'nin termal başkenti olacak
Yaklaşık 10 milyon lira harcanarak yapılan Pasinler kaplıcaları ve termal kale otel açıldı.
Erzurum Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, yaklaşık 10 milyon lira harcanarak yapılan yeni kaplıca ve termalkale otelin hizmete açıldığını duyurdu. Kaplıcalarıyla ünlü Erzurum’un Pasinler ilçesindeki mevcut Pasinler kaplıcaları ve kale otel belediye başkanı Ahmet Dölekli sayesinde yeniden turizme kazandırıldı. Bunun yanında birde yeni bir kaplıca yapıldı. Pasinler Kaplıcaları şifa dağıtmaya yenilenen yüzü ve yeni bir kaplıcası ile devam edecek. Çalışmaları ile halkıın gönlünde taht kuran Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, " Türkiye'nin termal başkenti olacağız" dedi. 
 10 MİLYON TL HARCANDI
 Yaklaşık 10 milyon lira harcanarak yapılan kaplıcalar ve kale otel, yenilene yüzü ile vatandaşların ve turistlerin hizmetine sunuldu. Yeni kaplıca ve kale oteli yenilenen yüzü ile yeniden ilçeye kazandırmanın  mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Partili Pasinler Belediyesi Başkanı Ahmet Dölekli, yeni hizmete açılan kaplıcaları ve Kale otelin yeni yüzünü tanıttı. Göreve geldiği günden buyana yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, neredeyse kapanmak üzere olan Pasinler Kaplıcalarına yeniden hayat verdi. 
 "ŞİFA DAĞITAN KAPLICAMIZIN TADİLAT ÇALIŞMALARINI BİTİRDİK"
Tadilata alınan Pasinler Belediyesine ait termal tesisler ve Kale otel, vatandaşlara daha kaliteli hizmet anlayışıyla yeniden kaplıca turizmine kazandırıldı. Ayrıca yeni bir kaplıca daha kaplıca turizmine kazandırıldı. Kaplıcaların ve termal kale otelin kapılarını Radar Haber'e açan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, "Mahalli idareler seçimlerinde seçimi kazandıktan sonra Pasinler Belediyesine ait büyük kaplıcamız tadilat çalışması yapılmak için geçici süreliğine kapatılmıştı. İş başı yaptığımız günden bugüne kadar şifa dağıtan kaplıcamızın tadilat çalışmalarını bitirdikten sonra gerek ilçe halkımızın gerekse de dışarıdan gelen turistlerin faydalanması için hizmete açtık. Kaplıcalarımızın tadilat çalışmalarını yaparak daha modernize hale getirdik. Büyük kaplıcamızın etrafında peyzaj çalışması yapıldı" diye konuştu. 
"TÜRKİYE'NİN TERMAL BAŞKENTİ OLACAĞIZ"
Pasinler'i hak ettiği yere getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Dölekli, "Yeni kaplıcamız vatandaşlarımızın ve turistlerimzin hizmetine sunulmuştur. Yaklaşık 10 milyon lira kadar yapmış olduğumuz yatırımla ilçeye bir kaplıca daha kazandırdık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Mevcut Kaplıcalarımızı da tadilata alarak tamamen yeniledik. Hedefimiz günde binlerce kişiyi kaplıcalarımızda ağırlamak. Pasinler ilçemizi inşallah termal turizmde cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yapılan kaplıcamız ve tadilata aldığımız Turistik Kale Otel ve Aile Kabinlerinin tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlanmış ve akabinde hizmete başlamıştır. Kaplıcalardaki yenilikler devam edecek. Tamamen yenilenen ve vatandaşımıza hizmet verecek olan kaplıcalarımızla Türkiye'nin termal başkenti olacağız" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.