GÜNDEM Haber Girişi : 14 Haziran 2021 21:50

BARİ BU KADAR"BELLİ" ETMESEYDİNİZ!

BARİ BU KADAR
Erzurum’un Köprüköy ilçe Belediyesi personel alımıyla ülke gündemine oturdu.
Bari bu kadar belli etmeseydiniz!
Erzurum’un Köprüköy ilçe Belediyesi personel alımıyla ülke gündemine oturdu. 
Üniversite mezunu yüzlerce genç, iş için koştururken, belediye memur alımına orta öğretim şartı koştu. Üstelik sözlü sınav için yayımlanan adaylar listesinde ‘Belli’ soy isimler dikkat çekti. Köprüköy Belediyesi’nin personel alım ilanı kelimen tam anlamı ile pes doğrusu dedirtti. Biri lisans, altısı ortaöğretim mezunu olmak üzere, toplam 7 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) ile bir mühendis ve bir de tekniker için ilana çıkan belediyenin ortaöğretim VHKİ sınavına toplam 13 kişi başvurdu.
KPSS baraj puanının 60 olarak kabul edildiği sınava başvuran 13 kişiden 4’ünün soyadının Belediye Başkanı Osman Belli ile aynı olması dikkat çekti. Yaşanan bu vahim tablo karşısında soruları cevaplayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Haberim var. Asla kabul edilemez. Kendisine söyledim. Milletvekillerinin de haberleri var ve kabul edilemez görüşündeyiz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.