SPOR Haber Girişi : 20 Kasım 2021 15:55

AZ KALSIN PİLİÇ BOĞAZDA KALIYORDU

AZ KALSIN PİLİÇ BOĞAZDA KALIYORDU
Beypiliç Boluspor'u ağırlayan Mavi beyazlılar, ilk yarıyı 2 - 0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıdaki rehavet nedeniyle galibiyeti son anda yakalayabildi
Erzurumspor yine son anda! 
Beypiliç Boluspor'u ağırlayan Mavi beyazlılar, ilk yarıyı 2 - 0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıdaki rehavet nedeniyle galibiyeti son anda yakalayabildi. 
Orta Hakemliğini Balıkesir bölgesinden Oğuzhan Çakır'ın yaptığı müsabakaya hızlı başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor önce Novikovas ardından ise Eren Tozlu'nun  attığı goller Beypiliç Boluspor karşısında 2 - 0 geçti. İlk yarısı Erzurumspor'un 2 - 0 lık üstünlüğü ile tamamlanan maçın içindi yarısında ise konuk takım Beypiliç  Boluspor, geliştirdiği nadir atakların birinde golü buldu ve farkı bire indirdi. son dakikalara 2 - 1 lik üstünlük ile girilirken, Boluspor'un yüklendiği anlarda sahneye Martin Hasek Çıktı ve attığı şık golle durumu 3 - 1 yaptı. 4 dakika uzatmanın gösterildiği maçın son anlarında yine kontra ataktan pozisyona giren konuk takım, bu kez de Orhan Ovacıklı'nın ceza alanı içerisinde Berk Yıldıza yaptığı hareket nedeniyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Dejvi Bregu topu ağlarla buluşturdu ve farkı yeniden 1'e indirdi. Son saniyelerde müsabakada başka fol olmadı ve Erzurumspor büyük sıkıntı çektiği son dakikalardın ardından rakibini 3 - 2 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı. 
Mavi beyazlı temsilcimiz aldığı bu galibiyet ile puanını 25 yaparken, karşılaşmanın orta hakemi Oğuzhan Çakır Eren Tozlu'ya yapılan ve penaltı beklenen pozisyona devam demesi büyük tepki çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.