SPOR Haber Girişi : 21 Eylül 2021 09:43

AYAK TENİS'İN DE BÖLGE ONA AİT!

AYAK TENİS'İN DE BÖLGE ONA AİT!
29 Mart 2021 tarihinde 5 derneğin bir araya gelmesi ile kurulan Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi ve Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi olarak Onur Araz Atandı..
Ayak tenisinde il temsilciliğine Onr Araz Atandı
29 Mart 2021 tarihinde 5 derneğin bir araya gelmesi ile kurulan Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi ve Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi olarak Onur Araz Atandı..
Erzurum'da küçük yaşta  Futbol yaşantısını değişik takımlarda sürdüren daha sonra  Antrenörlükte başarıdan başarıya koşan şehrimizin yetiştirdiği spor adamlarından biri olan Onur Araz, Ayak tenisi federasyonu il Temsilcisi ve Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi olarak atandı. 
Sporun ve futbolun gelişmesi ve sevilmesi için çaba harcadığını  severek oynadığım bir sporun ülkemizde nihayet federasyonlaşmış olmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Araz
Federasyon olarak Amacımız ; yeni kurmuş olduğumuz federasyon çatısı altında bu branşın yurt içi ve yurt dışında her kesimden insanın rahatlıkla oynayabileceği bir oyun haline gelmesini ve Yaygınlaşmasını sağlamak ve gençlerimizin bu branş ile tertiplenen çeşitli organizasyonlar, turnuvalar ile gelişimlerine katkılar sağlamaktır. Hedefimiz, bu sporu gelişmekte olan sporlar federasyonu ve okul sporları federasyonu kapsamına alınmasını sağlayarak devletimizin desteğini alarak daha kaliteli ve sürdürülebilir hizmetlerin sunulmasıdır. Ayak tenisi, yaygınlaşarak yükselen bir branş olma yolunda hızla ilerliyor" dedi. . 
Onur Araz ayrıca,  kendisini  il temsilciliği görevine lâyık gören Federasyon Başkanı Mustafa Sunkur  ve  Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.