SİYASET Haber Girişi : 04 Ağustos 2024 12:34

AV. EBUBEKİR ELMALI: YENİ GELMEDİK GERİ GELDİK

AV. EBUBEKİR ELMALI: YENİ GELMEDİK GERİ GELDİK
Yeniden Refah Partisi hukuk komisyonu başkanı Av. Ebubekir Elmalı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ebubekir Elmalı'dan net mesaj
Yeniden Refah Partisi hukuk komisyonu başkanı Av. Ebubekir Elmalı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve yine tüm dikkatleri üzerine çekti. 
Son yıllarda siyasi arenada boy göstermeye başlayan ve Erzurum'dan milletvekili aday adayı olarak seçim çalışmalarında ismini ön plana çıkaran Erzurumlu ünlü hukukçu ve siyasetçi Av. Ebubekir Elmalı, Yeniden Refah Partisi bünyesine katılarak genel merkez tarafından hukuk komisyonu başkanlığına getirilmişti. Ülke sorunlarının yanı sıra Erzurum'un  sorunlarını da sık sık katıldığı canlı yayınlarda dile getiren ve siyaset yorumculuğu yapan Elmalı, Uluslar arası hukuk alanında da uzman olarak yine dikkat çeken bir isim oldu. 
"İLKEMİZ DÜRÜST SİYASET"
Katıldığı ve her platformda dürüst siyaset vurgusu yapan Ebubekir Elmalı, Erzurum da da yaptığı gezilerde verdiği mesajlar ile vatandaşlar başta olmak üzere STK temsilcilerinin de büyük beğenisini kazandı.  
Sadece siyasi arenada değil hayırseverlik ve yardımlaşma alanında da insanlara yardımcı olmayı kendine şiar edinen Elmalı, Erzurumspor içinde hep destek tam destek sloganı ile mavi beyazlı  kulübün yanında olarak camiadan da takdir topluyor. 
"YENİ GELMEDİK GERİ GELDİK"
Siyaset sahnesinde kısa zamanda adından sıkça söz ettiren Erzurumlu ünlü hukukçu ve Yeniden Refah Partisi  hukuk komisyonu başkanı Av. Ebubekir Elmalı, Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak diğer siyasi parti temsilcilerine adeta mesaj gönderdi. Elmalı, paylaşımında 2 yıl önce Erzurum ve ilçelerinde yaptığı seçim çalışmalarını gösteren bir video ekleyerek  "Tanımayan dostlar için söylüyorum; Yeni gelmedik geri geldik" ifadelerini kullandı.