YAŞAM Haber Girişi : 01 Nisan 2021 11:08

ANNELER DE BUNU YAPARSA!

ANNELER DE BUNU YAPARSA!
Vaka sayılarının artmasından ötürü "çok riskli iller" kategorisine giren Erzurum'da, vurdumduymazlık almış başını gidiyor.
hayat mı önemli yoksa kongreniz mi!
Vaka sayılarının artmasından ötürü "çok riskli iller" kategorisine giren Erzurum'da, vurdumduymazlık almış başını gidiyor. 
Mart ayında Erzurum orta riskli iller arasında yer alması sevinçle karşılanırken, bu sevinç oldukça kısa sürdü. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı haftalık verilere göre Erzurum 118,95 oranı ile en yüksek riskli iller arasına girdi. Yasaklar geri geldi ve yine başa dönüldü. 
Mübarek Ramazan ayının başlamasına az bir süre kala yine salgının tehlikeli boyuta ulaşması ise en çok mağdur olan esnaflar kepenk kapatmak zorunda kalacak. yine onlarca kişi işinden olacak. vaka sayılarının her geçen gün arttığı Ülkemizde sorumsuz kişilerin vurdumduymazlıkları artık iyice çığrından çıktı. Pandemi süresince sık sık yapılan uyarılara rağmen sorumsuz kişilerini bildiklerini okumaya devam ediyorlar. bunlara son halkada Erzurum'da varlığı ile yokluğu belli olmayan  Türk Anneler Derneği Erzurum Şubesi eklendi. Annelerin üye olduğu Türk Anneler derneği Erzurum Şubesi, vakaların üst seviyeye çıktığı ilimizde alel acele olağan genel kurul toplantısı yaptı. Pandemi tedbirlerinin neredeyse hiç birinin uygulanmadığı Kongrede göstermelik olarak sadece maskeler takıldı oda çele altı! Üstelik bu sorumsuzluğu yapanların hepsi birer anne! Kadınlar, sergiledikleri tavırla adeta virüse meydan okurken, yaşanan bu durum, " Anneler böyle yaparsa çocuklar ne yapar" sorusunu da akıllara getirdi. İnsanlara örnek olması gereken kişilerin bu sorumsuz davranışları ve salgın tehlikesinde bile ünvan peşinde koşmaları büyük tepki çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.