YETERKİ İÇLERİNDE ERZURUM SEVGİSİ OLSUN

Erzurumspor'un U-19 genç takımı tüm olumsuzluklara rağmen formanın hakkını fazlasıyla veriyor.

para yok ama başarı var!
Erzurumspor'un U-19 genç takımı tüm olumsuzluklara rağmen formanın hakkını fazlasıyla veriyor. 
Habergen.net / Naci Ergen
Erzurumspor'un A takımı 1. ligde tüm imkanlara rağmen başarısız sonuçlar alırken, kıt imkanlar ile maçlara giden Mavi beyazlı genç oyuncular, sırtlarına giydiği şerefli formanın hakkını vermenin gururunu yaşıyor. 
Büyük takımdaki abilerine tanınan imkanların hiçbirine sahip olamayan dadaş7ın gençleri Gelişim liginde rakiplerine sahayı dar ediyor. 
Gelecekte Erzurumspor'un A takımda oynamak için hayaller kuran ve bu doğrultuda tüm imkansızlıklara rağmen aslanlar gibi çalışarak müsabakalarda Mavi beyazlı formayı şerefli bir şekilde taşıyan Genç oyuncularımız, Otobüs ile 21 saat yol gittikleri Balıkesir deplasmanından 2 - 0 geriye düşmelerinde rağmen 2 - 2 lik beraberlik ile bir puanı aldı.  Hafta içi Bandırmaspor ile oynanan erteleme maçını 3 - 1 kazandıktan bir gün sonra Karayolu ile tam 21 saatlik Balıkesir deplasmanına giden U-19 gelişim ligindeki Erzurumspor'un gençleri, yorgun argın çıktıkları Balıkesirspor maçında ilk 30 dakikada 2 - 0 yenik durumla düştü. Ancak Antrenörler Yücel Karakoç ve Fetullah Demir'in talebeleri Erzurumspor'un adına yakışır bir futbol sergileyerek 35. dakikada Alperen ve 90+3 Yunus Emre'nin attığı goller ile sahadan 2 - 2 beraberlik ile ayrıldı.  A takımdaki oyunculara ödenen Milyonların binde birini bile almadan sadece Erzurumspor aşkı ve hayalleri ile Mavi beyazlı formayı gururla temsil eden genç oyuncular ne maaş nede prim alıyorlar. Erzurumspor'un gençleri tüm olumsuzluklar ve imkansızlıklara rağmen gelişim liginde destan yazmaya devam ediyorlar.  
Parasızlığı hiç bir zaman gündeme getirmeyen ve sadece kulüpte yemek ile maçlara hazırlanan, müsabakalarda ise Erzurumspor isminin şanla şerefle temsil eden Genç oyuncular spor otoritelerinden takdir topluyor. 
Alınan başarılı sonuçlarda bir başka takdir edilmesi gereken isimler ise Genç antrenörler Yücel Karakoç, Fetullah Demir, kaleci antrenörü Erhan Göğtaş ve   Atletik performans antrenörü  Ümit Sekmen. 


20.03.2022 22:19:00