TÜM GÖZLER ONUN ÜZERİNDE OLACAK!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un büyük ümitler ile transfer ettiği golcü futbolcu Aaron Samuel Olanare tam bir kapalı kutu.

Tüm gözler onun üzerinde olacak! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un büyük ümitler ile transfer  ettiği golcü futbolcu Aaron Samuel Olanare tam bir kapalı kutu. 
Yeni sezonda 1. Ligde mücadele edecek olan ve hedefini yeniden Süper lig olarak belirleyen Erzurumspor'da yapılan transferler taraftarlarını memnun etmezken, özellikle golcü olarak alınan Aaron Samuel Olanare tam bir merak konusu. yıllardan beridir golcü oyuncu transferlerinde bir türlü yüzü gülmeyen ve özellikle son üç sezonda alınan golcü oyuncuların vasat çıkmasından dolayı büyük hayal kırıklığı yaşayan mavi beyazlı kulüp, en büyük handikapı ise geçtiğimiz sezon alınan Ricardo Gomez'de yaşadı. 
OLANARE ÇARE OLACAK MI! 
Ağustos ayında başlayacak olan 1. lig müsabakaları öncesi kadrosunu güçlendirmek için transferlere yönelen Erzurumspor yönetimi, taraftarların beklediği yıldız oyuncular yerine yine ismi cismi duyulmamış oyunculara yöneldi. 
Yabancı oyuncu transferlerinde ise en çok merak edilen isim ise yeni golcü Olanare. 1.89 boyunda ve 27 yaşında olan Nijeryalı futbolcunun nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken, transferlerinde öncü olan teknik heyetin Olanare'den çok ümitli olduğu ve takımın gol sorunlarını çözecek yeteneklere sahip bir isim olarak değerlendirdiği belirtiliyor. 


15.07.2021 00:30:00