TORTUMSPOR HEZİMETİ YAŞADI

Erzurum’un BAL ligi temsilcisi Tortumspor, çıktığı ilk deplasman maçında tarihi bir yenilgi alarak taraftarlarına kabus gibi bir gün yaşattı. 

Tortum deplasmanda hezimet yaşadı. 
Erzurum’un BAL ligi temsilcisi Tortumspor, çıktığı ilk deplasman maçında tarihi bir yenilgi alarak taraftarlarına kabus gibi bir gün yaşattı. 
Tarihinde ilk kez Bölgesel amatör ligde mücadele etmeye hak kazanan Tortumspor, ilk deplasman maçında gol yağmuruna tutuldu. 
Bölgesel amatör lige yükselmesi ile birlikte ilk olarak yönetim değişikliğine giden ardından şampiyon takımdan çoğu oyuncu ile yollarını ayırarak yeni bir kadro yapılanması gerçekleştiren Tortumspor, 6 ekim tarihinde start alan ligin ilk maçında Gümüşhanespor'u 
1 - 0 mağlup ederek lige iyi bir giriş yapmıştı. Ligin 2. hafta müsabakalarında ise Bulancak deplasmanına giden yeşil beyazlılar, rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyince farklı yenilgiden de kaçamadı. 
Bulancak 1926 takımı ile Bulancak ilçe stadında karşılaşan Tortumspor, vasat futbolu karşısında ilk yarıyı 3 - 0 mağlup kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında toparlanması beklenen Yeşil beyazlılar,  rakibin etkili oyunu ve peş peşe gelen gollerine engel olamayınca fark hezimete dönüştü.  İlk yarıda 3, ikinci yarıda da 4 gol bulan Bulancak 1926 takımı  Tortumspor'u 7 - 0 gibi tarihi bir skor ile mağlup ederek  3 puanı hanesine yazdırdı.  Müsabaka sonrası Tortum ekibinde büyük bir şok yaşanırken, yeşil beyazlı  taraftarlarda alınan ağır yenilgi sonrası sosyal medya'dan yönetime ve futbolculara sert eleştirelerde bulundular. 


14.10.2024 10:06:56