PAPUCCU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Siyasetçi ve iş insanı Cemal Okan Papuccu, oğulları Yiğit Ertuğrul ve Türker Kayıhan'ı düzenlediği görkemli düğün ile sünnet ettirdi.

Papuccu ailesinin mutlu günü. 
Siyasetçi ve iş insanı Cemal Okan Papuccu, oğulları Yiğit Ertuğrul ve Türker Kayıhan'ı düzenlediği görkemli düğün ile sünnet ettirdi.  
Erzurum'un tanınmış ve sevilen simalarından biri olan siyasetçi ve iş insanı Cemal Okan Papuccu, dadaşköyde oğulları Yiğit Ertuğrul ve Türker Kayıhan için sünnet düğünü yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğüne, Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Sadık Çat, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Hukuk komisyonu başkanı Av. Ebubekir Elmalı, Ülkü ocakları il başkanı Mevlüt Özcan, Yeniden Refah Partisi, il teşkilat başkanı Yunus Emre Büyükkale,  İl başkan yardımcısı Muhsin Yılmaz, İl sekreteri Mehmet Berk, Yakutiye ilçe başkanı Bahri Güler, Palandöken ilçe başkanı Yusuf Tosunoğlu, Aziziye ilçe başkanı Recep Turhan, Yakutiye Belediye meclis üyesi Mustafa Dursunoğlu, İl yönetim kurulu üyeleri Lokman Korkmaz, Adem Daştan,  Palandöken ilçe teşkilat başkanı sefa sucu, Dadaşköy eski belediye başkanı Yusuf Yıldırım, Yakutiye Ziraat odası başkanı İslam Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı. Açık havada düzenlenen sünnet düğününde davetliler davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlenirken, atlı cirit ekibinin yaptığı gösterilerde nefes kesti. 
Mutlu günlerinden düğüne iştirak eden davetlilere teşekkür eden Baba Cemal Okan Papuccu, " Oğullarım Yiğit Ertuğrul ve Türker Kayıhan'ın sünnetine icabet edip bizi bu mutlu günümüzde şereflendiren herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim dostlarımızın eksikliğini vermesin" dedi. 


29.08.2024 10:49:34