HİKMET AK GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI

Emekliler derneği Erzurum şube başkanlığına aday olan Hikmet Ak, Başkan adaylığı için konuşulan isimlerle güç birliği yaptı. 

Hikmet Ak güç birliği yaptı
Emekliler derneği Erzurum şube başkanlığına aday olan Hikmet Ak, Başkan adaylığı için konuşulan isimlerle güç birliği yaptı. 
3 Temmuz tarihinde yapılacak olan Türkiye emekliler derneği Erzurum şube başkanlığı seçimleri öncesi başkan adayı olduğunu açıklayan Hikmet Ak, bir yandan çalışmalarını  sürdürürken  diğer yandan da adaylık için konuşulan isimlerle yakın temas sağlayarak güç birliği yaptı. 
Bir önceki seçimde başkan adayı olan Erdal Kızılkaya ile listesini birleştiren Hikmet Ak, son olarak ise yine bir öncesi seçimde boy gösteren  Zeki Sim ve Yılmaz Gültoplar ile de  bir araya gelerek gücüne güç kattı. 
Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdüren başkan adayı Hikmet Ak, " Erzurum'un en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Emekliler derneğimize fayla sağlayacak ve üyelerimizin sorunlarını çözme adına  güçlü bir yönetim anlayışı ile  başkanlığa talip olduk. Daha önceki seçimlerde aday olan arkadaşlarımızın da bizlere destek vermesi adına yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti ve tek çatı altında birleşerek seçime gireceğiz. Amacımız emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları en asgariye düşürmek ve bir nebzede olsa dernek olarak yüzlerini güldürmek.  seçim çalışmaları kapsamında görüştüğümüz üyelerimizin çoğu derneğin yerini dahi bilmediklerini ifade ediyorlar.  Artık bu düzeni sona erdireceğiz.  Önümüz Kurban bayramı ama emeklilerimiz maalesef bayrama sevinçli giremiyor. Sorunları anlatmamıza gerek yok çünkü durumlar apaçık ortada" dedi. Başkan adayı Hikmet Ak, Başta emekliler olmak üzere tüm islam aleminin kurban bayramınıda kutladı.


14.06.2024 12:14:44