GEZDİ GÖRDÜ MECLİSE TAŞIDI

Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye meclis üyesi parti sözcüsü Fevzi Çakmak, mahallelerde yaşanan sorunları meclise taşıdı.

Gezdi gördü meclise taşıdı
Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye meclis üyesi ve parti sözcüsü Fevzi Çakmak, mahallelerde yaşanan sorunları meclise taşıdı. 
31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Palandöken Belediye meclis üyesi seçilen Fevzi Çakmak, diğer meclis üyelerine örnek olacak çalışmalara imza atıyor. Oturmaya ve el kaldırmaya değil milletin sesi olmaya geldiğini ifade eden Çakmak, Palandöken ilçesindeki mahalleleri tek tek gezerek sorunları tespit edip belediye meclisinde gündeme taşıyor. 
Özellikle ilçenin doğusunda bulunan ve hizmet yönünden bir türlü yüzü gülmeyen mahallelerde geziler yapan Meclis üyesi Fevzi Çakmak, Abdurrahman gazi ve Yunus Emre mahallelerinde yaşanan problemleri tek tek not ederek Palandöken belediyesi meclis toplantısında dile getirdi. 


Başkan vekili Şeref Doğan'ın başkanlığında gerçekleşen oturumda günden dışı söz alan Yeniden Refah Partisi Palandöken belediye meclis üyesi Fevzi Çakmak, Her iki mahallede de en önemli problemin temizlik olduğunu ve vatandaşlarında bu duruma büyük tepki gösterdiklerini belirtti.  Abdurrahman gaza mahallesinde çöp ve kötü kokulardan dolayı vatandaşlarından evlerinin balkonlarına dahi çıkamadığını dile getiren Çakmak, "İlçemizdeki bazı mahallelerde gezi yaptım ve ciddi sorunların olduğunu gördüm. Özellikle Abdurrahman gazi mahallesinde temizliğin yeterince yapılmadığı oluşan ve çevreye yayılan çöplerden dolayı vatandaşlarımız büyük sıkıntı çekmektedir. Ayrıca Türbeye giden ana yol kenarlarındaki hayvan pislikleri de çok kötü bir görünüm arz etmektedir.  Buradan tüm meclis üyeleri ile birlikte Abdurrahman gazi mahallemize gezi yaparak dile getirdiğim sorunları canlı olarak görmelerini de talep ediyorum. "dedi. 
Yunus Emre Mahallesinde de benzer sorunların yanı sıra hizmet yönünden bir çok eksikliğin olduğunu sözlerine ekleyen  Fevzi Çakmak, "Yunus Emre mahallemizde taziye evlerinin acilen temizlik yönünden yeniden onarımların yapılması gerekmektedir. Ayrıca  Metruk yapılarda yine mahallenin kabusu konumunda ve özellikle vatandaşlarımızın için büyük tehlike arz etmektedir. görüştüğüm vatandaşlar bu metruk yapıların bir an önce ortadan kaldırılmasını istiyor. Daha önce yapılması noktasında girişimlerin olduğu  kapalı semt pazarı konusunda da net bir adım atılmadığını görüyoruz. Kayaktyolu semtine acilen bir kapalı semt pazarının yapılması gerekmektedir." diye konuştu.  
Bu arada edinilen bilgilere göre, Yeniden Refah Partisi Palandöken belediye meclis üyesi Fevzi Çakmak'ın Abdurrahman gazi ve Yunus Emre mahallelerindeki sorunları gündeme getirmesine rağmen AK Partili  meclis başkanı Şeref Doğan'ın umursamaz bir tavır takındığı ve geçiştirici cevaplar verdiği ileri sürüldü.


08.08.2024 12:41:42