YAŞAM Haber Girişi : 31 Ağustos 2021 12:05

ADLİYE ÖNÜNDE BENZİNLİ BIÇAKLI EYLEM!

ADLİYE ÖNÜNDE BENZİNLİ BIÇAKLI  EYLEM!
Adliye önünde bıçakla yüzünü parçalayıp, benzinle aracını yakmaya kalkıştı
Adliye önünde bıçakla yüzünü parçalayıp, benzinle aracını yakmaya kalkıştı
Erzurum'da bir kişi kentin bazı bölgelerinde cinsel istismarlara şahit olduğunu ve kentin ahlak düzeyinin bozulduğunu iddia ederek Adliye Binası önüne çektiği kamyonetinin üzerine çıkıp bir eline benzin bidonu, diğer eline de bıçak alarak eylem yaptı.
Erzurum'da bir kişi kentin bazı bölgelerinde cinsel istismarlara şahit olduğunu ve kentin ahlak düzeyinin bozulduğunu iddia ederek Adliye Binası önüne çektiği kamyonetinin üzerine çıkıp bir eline benzin bidonu, diğer eline de bıçak alarak eylem yaptı. Edinilen bilgilere göre olay, Erzurum Adliyesi önünde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 35 yaşındaki 4 çocuk babası İbrahim Ş., kamyonetini Adliye Binası önüne çekerek eline aldığı ekmek bıçağı ve benzin bidonuyla aracının üzerine çıkıp bağırmaya başladı. Kendini ve aracını yakacağını söyleyen şahıs, kimseyi yanına yaklaştırmadı. Polis ve itfaiye ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri aldı.
Bıçakla yüzünü parçalayan adam, yaklaşamaya çalışan kişilere bağırarak aracını yakacağını söyledi. "Herkesin çocuğu var kimsenin çocuğu satılık değildir" diyen İbrahim Ş., Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel'in çabaları sonucu ikna edilerek araç üzerinden indirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.