YAŞAM Haber Girişi : 24 Temmuz 2024 13:17

ADINA YAKIŞIR AÇILIŞ

ADINA YAKIŞIR AÇILIŞ
otomotiv sektöründe zirvede yer alan  Er Sönmezler Grup,  Ankara Samsun ve ardından 2. el plazasını da  Erzurum'da muhteşem bir açılışla  hizmete soktu. 

Er sönmezler grup'tan görkemli açılış. 
otomotiv sektöründe zirvede yer alan  Er Sönmezler Grup,  Ankara Samsun ve ardından 2. el plazasınıda  muhteşem bir açılışla  hizmete soktu. 


1921 yılından itibaren köklü mazisi ile otomotiv sektöründe yer alan bununla birlikte  Her geçen gün büyüyerek  gelişen ve yatırımlarıyla istihdama katkıda bulunan ER SÖNMEZLER grup  bir yatırım daha. Erzurum'da hizmete açtı.  


Ankara Samsun ve ardından Erzurum'a yatırım yapan Er Sönmezler Grup  muhteşem bir açılışla  2.El plazasını Tortum yolu üzerinde hizmete soktu.  Yeni şube'nin açılışına Büyükşehir  belediye başkanı Mehmet Sekmen, İlçe belediye başkanları, STk temsilcileri, bürokratlar, İş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. 


Açılış konuşmasını yapan Sönmezler Grup yönetüim kurulu başkanı Mehmet Sönmez, " Bugün yeni şubemizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan ve bu özel anı bizlerle paylaşan tüm değerli müşterilerimize gönülden teşekkür ederiz. Sofralarımızdaki varlığınızla bizlere güç verdiniz.
Sizlerin katılımı, desteği ve ilgisiyle bu açılışı unutulmaz kıldınız. Katılım gösteren herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.  


Açılış programında kürsüye davet edilen büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen ise, "Erzurum'un böyle büyük yatırımlara ihtiyacı var. Cesur yatırımcılar sayesinde ilimizde hem iş hacmi atrıyor hemde sektörel bazda gelişim gösteriyoruz. Bu muhteşem plazayı ilimize kazandıran Sönmezler grup yöneticilerine teşekkür ediyor işlerinde üstün başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 
Konuşmaların ardından okunan dua ile birlikte Er sönmezler 2. el oto plazanın açılış kurdelası kesildi.